null

VELKOMMEN TIL AUTOXL AS.

Ingen handler bil hver dag. Kjøp av bil - ny eller brukt - er ikke som å handle melk og brød. For de fleste av oss er det en begivenhet, noe man gleder seg til. Enten man har et entusiastisk eller mer praktisk forhold til bil, er det få som er likegyldige. For nordmenn flest er bilen viktig. Derfor synes vi som jobber hos AutoXL at vi har "verdens viktigste jobb".

Vi har som mål at våre kunder skal være våre beste ambassadører. Da holder det ikke "bare" å være Telemarks største bilforretning. Det er ikke nok å kunne tilby et enormt utvalg biler, brukte som nye, fordelt over to etasjer og 8.000 kvadratmeter. Det er heller ikke nok å ha et av Norges kanskje mest moderne og velutstyrte verksted og de best skolerte medarbeiderne. Men det hjelper! Det hjelper oss til å kunne tilby profesjonalitet, kvalitet og trygghet i absolutt alle ledd.

Men, når alt kommer til alt er det kun din opplevelse som teller: Hvordan du som kunde føler deg ivaretatt, hvor fornøyd du er med bilen du kjøper - og ikke minst med oppfølgingen du får når du stikker innom - og når bilen din skal tas vare på.

Kanskje setter du pris på å kunne sette deg ned i hyggelige omgivelser med kaffekoppen og avisa. Eller kanskje du heller vil ta en treningsøkt mens bilen er til sevice? Trimrommet står klart og venter på deg! Det samme gjør vi som jobber her. Vi er her for deg - og gleder oss til å vise deg arbeidsplassen vi brenner for: AutoXL!
null
AutoXL er en av 26 bilforretninger i Automobil AS, som har en omsetning på kr 2,5 mrd og er ca. 700 ansatte. Til sammen solgte vi i 2010 ca 12.000 biler.

Kontakt oss

AutoXL AS
Grønlikroken 3
3735 Skien

Telefon:
35 69 00 00
Faks: 35 69 00 01
null
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.